Korsarz
Na Forum: Relacje w toku - 9 Galerie - 6
- 4
|
Zacząłem go robić w kwietniu ubiegłego roku, ale jak to bywa, musiał odstac swoje ;)
Model z nowego wydania, poprawionego o niebo w stosunku do starego (stare też kleiłem, bardzo przyjemna robota). Poprawiony jest merytorycznie i oczywiscie druk jest nieporównywalnie lepszy. Jedynie pokład sie wydawnictwu w nowym nie udal, to dorobiłem go sam- pierwotnie była to nieudolna imitacja płyt pancernych, ja zrobiłem deskowany- podobno taki był z wierzchu.
Poza tym od siebie dałem żurawiki sieci p.torp [ w projekcie były tylko narysowane].
Troche łyso wygłada poklad rufowej nadbudówki- nie ma tam jeszcze działek najmniejszego kalibru- nie mam narazie materiału na lufy, oraz powinny być tam jakies dwa prostokąty- zapewne świetliki, ale elementy te zgubiłem gdzies, więc jesli ktoś ma ten model, to prosiłbym o podesłanie skanu- byłbym zobowiazany.
No cóz, zapraszam do podziwiania i zachwalania.... lub nie ;)

p.s. lampa wszystko bezlitośnie wyciagneła, ale mysle, że nie jest najgorzej- wkazdym
razie mi sie podoba ;)
A, zapomniałem dodać- reling będzie, bo chociażby pomost głupio bez niego wygląda, ale laserowy- jak go sobie kupie ;)
--
Nie jestem przesądny, bo to przynosi pecha.
Post zmieniony (21-06-08 20:57)
|