Duźgu
Na Forum: Relacje w toku - 1 Relacje z galerią - 2 Galerie - 13
- 4
|
Czas zakończyć kolejną relację, do której się ponad dwa lata temu zobowiązałem a której prowadzić mi się nie bardzo chciało, a tym bardziej zamykać jej galerią końcową, pomimo sklejenia przeze mnie tego modelu na jesieni 2007.
Tym razem zaprezentuję zdjęcia, a później rozpiszę się co nie co o samym modelu. Na początek ogólne ujęcia okrętu:
Teraz trochę więcej szczegółów:
A teraz troszkę drobnicy i ogólnie takich głupotek :)
Koniec zdjęć, czas coś napisać. Jak wcześniej wspomniałem, model ten ukończyłem na jesieni 2007. Sklejało mi się go bardzo przyjemnie. Oczywiście dosyć stary i trudny w formowaniu karton dawał mi się niekiedy mocno we znaki, ale jak widać jakoś sobie poradziłem. Olinowanie wykonałem z żyłki wędkarskiej, relingi ze szpilek i żyłki. Model retuszowałem jaką tam szarą Pactrą( numeru ni diabła sobie już nie przypomnę, a w sumie i tak ten kolor nie bardzo pasuje do modelu). Łańcuch kotwiczy jest jaki jest, może w przyszłości go poprawię, tym bardziej, że się zerwał, co widać na fotografiach. W sumie, nie jest chyba tak źle... Zawsze mogło być gorzej
Piterski, późno, ale jest :D Mam nadzieję, że nie będziesz mi miał za złe, że relacja o którą mnie tak prosiłeś została zakończona dopiero teraz i to dużo po czasie, który minął od sklejenia modelu ;)
--
Syn ciężkostrawny.
|