FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok rozszerzony (50 postów/stronę)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1 
17-10-06 20:33  [Galeria] Grus japonensis znaczy się żurawki
fitter 

Na Forum:
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 27

- 7

W przerwie pomiędzy projektami postawnowiłem zrobić coś dla rozrywki - ale też latające. Wybór padł na zamieszczone na stronie Yamahy żurawie. Model, a właściwie dwa, są dość proste - czas wykonania to 2x3godz. wliczając w to ściągnięcie i wydruk. Ot rozrywka zdrowa, tania i przyjemna a przy tym w miarę efektowna. A w dodatku od razu z podstawką :-)

--
pozdrawiam
fitter
----------------------
nie projektuję - po prostu robię sobie model...
----------------------

17-10-06 20:54  Re: [foto] Grus japonensis znaczy się żurawki
Piterski 

Na Forum:
Relacje w toku - 9
Relacje z galerią - 1

- 1

Ładne toto Panie :-)

--
Na tapecie: GAZ 69M; PGM-17.

18-10-06 08:56  Re: [foto] Grus japonensis znaczy się żurawki
Tomasz D. 

Na Forum:
Relacje w toku - 4

Też kleiłem zwierzątka z tej strony

19-10-06 10:41  Re: [foto] Grus japonensis znaczy się żurawki
kurnikoff   

Pzepraszam :( Uroczyscie przyzekam, ze bede staral sie nie pisac "burackich" postow :):):)

---------------------------------
Dopisek moderatora

Kurnikoff - po pierwsze nie na temat - o origami mozna zalozyc nowy post. Na tym forum nie ma licznika zliczajacego posty, a jak ktos ma najwiecej, to wygrywa nagrody.... Po drugie - uzyj opcji "Edytuj", w kwestii interpunkcji i duzych liter - zadbaj o innych forumowiczow, bo im czesciej czlowiek czyta takie niestaranne posty, to zaczyna te "wiedze" przyswajac i sam robi bledy...

Rafael

Post zmieniony (21-10-06 18:23)

19-10-06 12:07  Re: [foto] Grus japonensis znaczy się żurawki
Kemot 

Na Forum:
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 1
Galerie - 6

- 6

kurnikoff, czy Tobie się nudzi, ze piszesz takie *******y. W wątku Kartonowy Model Okrętu juz zareagował moderator, pewnie zaraz i tutaj zajrzy.

Kemot pozwól, że dopiszę się do Ciebie żeby nie mnozyć tych OT. Ja tam zareagowałem zwyczajnie kasując niechlujnie napisany tekst o niczym. kurnikoff był juz o to upominany i dalej ma to gdzieś wiec ja tak napisane posty kurnikoffa kasuję. Pamiętam przy tym, że nie może stosować ogonków - ale duże litery, kropki, nawiasy i stylistyka nie wynikają z anglojęzycznej klawiatury.
Hook6

--
pzdr
Kemot

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Strona 1 z 1Strony:  1 

Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:

Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.

© konradus 2001-2024