Kamil nic się bardzo złego nie stało ;-) ale na przyszłość pytaj w stosownych wątkach. Inaczej straszny bałagan informacyjny się zrobi.
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
piotter tak bez modeli się chcesz wkręcić :-/ Nieładnie :-P A feee.... :-P Ale do listy dodałem :-D
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
Przy moim tempie klejenia będziecie razem z publiką oglądać ciągle to samo. :)
Nie wiem tylko czy jest sens przywozić coś na jeden dzień bo niejasna jest jeszcze moja obecność w niedzielę.
Ale... ;)
piotter nieważne ;-) Ważne, że na wejście jest ważne. A sens zawsze jest :-P
Pozdrawiam!
Chopin