Rafael i Emes tez dotarli bez wiekszych problemow wczoraj po poludniu... Ciesze sie, ze moglem ponownie spotkac Was wszystkich, niektorych nawet po kilku ladnych latach przerwy... I mam nieslabnaca nadzieje, ze bedzie mi to dane w przyszlosci...
Dobry modelarz sklei model każdego, nawet najgorszego projektanta. Dobry projektant zaprojektuje model który sklei każdy, nawet najgorszy modelarz. Kat
A ha... Wyszła jeszcze jedna sprawa ze zgubami. Prawdopodobnie znaleziony przez nas Crusader z mM-a autorstwa Mario, to była nagroda dla jednego z dzieciaczków. Nowy właściciel pojawił się w momencie naszego wychodzenia z MDK-u i miał dość kwaśną minę. Wstępnie jesteśmy umówieni, że w razie "W" do odebrania będzie na najbliższym WAK-u.
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
Drugim modelem Mario9 - Sd.Kfz 222 zaopiekował sie Jorzik I zostanie on przekazany młodemu człowiekowi w Poznaniu.
Więcej info o tym podam w wątku ,,Giełda modeli uzywanych"
Chopin, Crusader nie dotrze na najbliższy WAK, bo będę na wakacjach. Przełóżmy to na lipiec, albo mogę podać adres na Kościuszki, gdzie będzie go można odebrać.
pozdrawiam
Norvik
-----------------------------------
Na warsztacie MRAP Couguar od Modelika
Norvik zdezaktualizowało się bo chyba rozchodzi się o inny model ;-) Temu chłopcu zginęła prawdopodobnie Pantera z WAK.
QN już wysłałem Ci e-mila ;-)
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...