Agand już zauważyłem i przeszedłem z tym do porządku dziennego ;-P
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
Przepraszam bardzo ale ja nie pisałem nic chamsko i złośliwie. Jeśli czegoś nie zrozumiałem to prosze o wyjaśnienie. Kulturalnie.
Chopin ja widze problem u ciebie bo zachowujesz się jak małe dziecko, jesteś arogancki i złośliwy, a niby jesteś dorosły, jak takie małe dziecko tak się zachowujesz
Psst... czy coś słyszycie ? Ktoś coś szlifuje na szlifierce. Mogę się założyć o mój złoty ząb, że to moderator ostrzy nożyczki i zaraz będzie ciachał wątek.
Ja nikogo nie atakowałem, jeśli już to odpowiadałem, ale jeśli ktoś nie potrafi się zachować to ja się poddaje. Może jestem dzieciakiem ale wiem co to kultura.
@Brystol:
Poprawiony babol z poprzedniego wydania, oraz delikatne zmiany dookoła dolnego tylnego stanowiska strzeleckiego.
Dziubek (gablota) bez zmian, niestety.
Brystol jeżeli masz poprzednie wydania, to nic, co warte by było zakupu nowej wycinanki. To jest tylko wznowienie wyczerpanego nakładu, z drobnymi, kosmetycznymi poprawkami.
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...