Miejsce na rozmowy o rzeczach niekoniecznie związanych z modelarstwem kartonowym, tzw. "rozmowy kanapowe", ciekawostki, humor itd. Tu można się poznać lepiej i pogawędzić ze sobą.
Parę osób może mnie pamiętać z sąsiednich forach takich jak papermodels i kartonowki i zastanawiam się nad powrotem, a raczej dużo się zmieniło od tego czasu. Co prawda kleiłem tylko od wydawnictwa KA, ale jak widać nie ma żadnych nowości ze stegny i na początek muszę odbudować warsztacik, a raczej nakupować kleje jak CA, BCG, Butapren etc.
PS. Czy dalej istnieje QWKAK Warszawa ? Byłem raz i nie mogłem wyjść z podziwu jak zobaczyłem M26 Pershing od QŃ..
Będzie super gdy coś tu pokażesz. Ale ogłaszać publicznie że COŚ SIĘ ROZWAŻA, według mnie jest... hmmm... nie na miejscu. Równie dobrze mógłbym tu napisać, że "Uwaga, uwaga, rozważam podroż hulajnogą po całości polskich granic... A cóż to za informacja, skoro DOPIERO TO ROZWAŻAM?
Ale - jako życiowy optymista - zacznę wyglądać twoich relacji z budowy modeli. Jak to mówią Portugalczycy (albo Norwedzy, nie pamiętam): GOOD LUCK:-)