Zaloguj się |Zarejestruj się
14-01-19 20:17
Odp: Witam wszystkich
Ryszard

Na forum
Od 2010
Relacje w toku - 26
Relacje z galerią - 1
Galerie - 34
Posty - 10 979
W Rupieciarni - 20
Projekt 50 Lat MM
Halogen co to ma znaczyć "... i Ryszard mogą bez dopytania wysnuwać jakieś z czapy zarzuty ..."
Gdzie masz tam zarzuty ?
Radzę czytać na przyszłość uważniej.
14-01-19 20:56
Halogen
Na forum
Od 2012
Galerie - 1
Posty - 2 513
Ryszard przeczytaj swój drugi wpis w temacie - to jest sformułowany zarzut, że pytający chce zmian - tak chce zmiany, ale nie takiej jak myślisz.
euro_tuned spokojnie początki są zawsze trudne, ale dasz radę : )

Post zmieniony (14-01-19 20:58)
14-01-19 21:07
Lelum Polelum

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 3
Galerie - 3
Posty - 1 434
Projekt 50 Lat MM
euro_tuned, takie wymiany zdań czasem się zdarzają. Cały urok forum. Ja ze swojej strony obiecuję, że ,,schodzę" z Halogena, bo jak sam widzisz, tłumaczenie mu czegokolwiek nie ma sensu. Tak że kończymy awanturkę, a Ty rozpoczynasz relację z budowy. I nie daj się dłużej prosić.
serwusik
14-01-19 21:26
Halogen
Na forum
Od 2012
Galerie - 1
Posty - 2 513
No jednak Lelum Polelum nie schodzisz - szkoda, że się schowałeś za nickiem i prawisz morały, twoja wiara w nieomylność tego co piszesz jest niebywała.
14-01-19 21:58
ceva

Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 7
Galerie - 26
Posty - 3 352
W Rupieciarni - 28
Projekt 50 Lat MM
No, Ty podły Lelum, złaź w tej chwili i wczytaj się w ten tekst jaki wyszedł spod klawiatury klasyka, klasyka który jest tak odważny, że boi się ujawnić w profilu swój adres e-mail.

"Co to za sztuka ukryć się za nickiem i pyszczyć - wiesz kto tak się zachowuje - zwykły tchórz."

ps: 3,2,1 i...

:)))))))
Sterczące kolce Pondijusa, ostre grzebienie Daktyloskopei, Trygla i latający Wieprzoryb
są niczym wobec Bestii która nas gnębi...

Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę.

GUZZISTI , LANCISTI
14-01-19 22:07
Halogen
Na forum
Od 2012
Galerie - 1
Posty - 2 513
Tak myślałem, że czegoś tu brakuje - pogrążasz się ceva z każdym swoim wpisem - jeżeli dla ciebie gwarancją odwagi jest podanie w profilu adresu e-mail to grubo z tobą jest nie tak.
Sugerowanie w przypadku mojej osoby, że się ukrywam pod nickiem lub nie podaję adresu e-mail to jest tak idiotyczne, że w zasadzie nie wiadomo do czego to porównać.
Ty ceva to autentycznie cierpisz na kompleks mojej osoby - tyle lat, zaiste nadaje się ten przypadek na jakieś doktoraty, czy inne magisterki.
14-01-19 22:14
ceva

Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 7
Galerie - 26
Posty - 3 352
W Rupieciarni - 28
Projekt 50 Lat MM
Czy ty masz jakiś problem natury psychicznej? O tobie pisałem? Na każdym kroku widzisz ludzi czatujących na twoją osobę, zmień tabletki i nie oglądaj się za siebie, bo pewnego dnia możesz zobaczyć różowego smoka.
Sterczące kolce Pondijusa, ostre grzebienie Daktyloskopei, Trygla i latający Wieprzoryb

GUZZISTI , LANCISTI
14-01-19 22:27
Halogen
Na forum
Od 2012
Galerie - 1
Posty - 2 513
Palisz ceva głupa teraz ?!
Skończ te żałosne podchody, bo ja ciebie omijam z daleka - jesteś tylko pustym nickiem niczym więcej dla mnie.To ty ustawicznie dokonujesz prowokacyjnych wpisów i pałętasz się tam, gdzie ja coś napiszę i trwa to już całe lata - to jest chore, albo to jakiś totalny kompleks na jaki cierpisz. Ile można czytać te twoje idiotyczne wpisy - dziecko jesteś, czy dorosły człowiek ?!
14-01-19 22:44
ceva

Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 7
Galerie - 26
Posty - 3 352
W Rupieciarni - 28
Projekt 50 Lat MM
Głupa nie, a jak się to pali, możesz pokazać, albo lepiej nie pokazuj...

...widzę.

Ps. czy jakiś moderator może zareagować, wygląda że jakiś czubek się do mnie przyczepił...

GUZZISTI , LANCISTI
15-01-19 07:13
Viking_BB

Na forum
Od 2013
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 6
Galerie - 14
Posty - 2 328
Vanitas vanitatum....

euro_tuned najlepiej będzie, jeśli przestaniesz zagladać do tego wątku (niech sobie tutaj kipi polska miłosć bliźniego) , a Ty bierz się za klejenie, załóż relacje z budowi i tam wstawiaj fotki i pisz co Ci poszło dobrze, a z czym miałeś problemy. Na początku nie wszystko pójdzie cacy, ale na pewno znajdzie sie ktoś, kto podpowie, doradzi.

Witaj na pokładzie.
Pozdrowienia z Czech
Marcin
---------------------------------------
Dumny właściciel: kartonowakolej.pl
Dumny członek: Bielska Strefa Modelarska