Lukee dzięki za życzenia i wzajemnie . Wydaję mi się że jestem jednak od Ciebie starszy i to o jeden dzien 3. 01 .
A tak poza tym ze mną można rozmawiać o wszystkim ale na spokojnie . Nie ma problemu że ktoś ma inne poglądy niż ja .
,, Że z tylu różnych dróg przez życie,
Każdy ma prawo wybrać źle! ''
Pozwól ale chciałbym poruszyć już na spokojnie parę spraw . Za moich młodzieńczych czasów zabawa ,, gra półsłówek '' była szeroko rozpowszechniona to i nieźle się tym bawiliśmy .Koś powie zabawa dla idiotów a więc niech tak będzie .. Zamykamy temat .?
Panie Akra namieszałeś Pan tą buzerą . Trzeba było posłuchać Brystola i byłoby po problemie . Wbite 2 połówki żyletki w coś izolującego ( suchy patyk ) i przewód . Bez metalowego garnka . I tyle . Czy można sprawdzić temperaturę wody palcem ??? Trzeba też pamiętać o tym - J = U / R . Żeby nie wywalić zabezpieczenia . ;-)
Dawno dawno temu może z jakieś 40 stron wcześniej zaproponowałem aby nie poruszać tu spraw politycznych . Wtedy dostałem odpowiedź ze właśnie tutaj można pisać o wszystkim . Wiec jest jak jest .
Panie Ryszardzie a kto to Pan jest aby mi mówić co ja mam robić ??? Czy mogę czy nie mogę tutaj pisać . I dalej nie komentuje .
Tyle na dzisiaj a więc siadam na sanki i zjeżdzam
Pozdrawiam .
Jańcio