Witam Wszystkich,
na początku kilka podziękowań:
Po pierwsze Panu Krzysztofowi K. z Kołobrzegu za przesłane modele, którymi raczył wesprzeć naszą modelarnię.
Ponadto dziękuję wydawnictwom Orlik oraz WAK za przyznane rabaty i gratisy do zrobionych w ramach projektu zakupów. Zakupiłem już trochę modeli i na zajęcia i na konkurs więc proszę sobie zapisać w terminarzu przyjazd do Przysietnicy na 23-25 września. Pasowało by to jakoś wrzucić do forumowego kalendarza może ktoś by napisał jak się to robi ;)
A co po za tym a no zaczoł się okres wakacji to trochę próbujemy odpoczywać ale tylko trochę :) bo dzieciaki chciały żeby jednak zjęcia na wakacjach były więc będą ale przez ten okres co dwa tygodnie. Zobaczymy czy tylko mówili że chcą czy rzeczywiście będą przychodzić. Pierwsze zajęcia wakacyjne odbyły się 24.06.2016 czyli w dzień zakończenia szkoły pare osób było i nawet coś skleili poniżej fotki dla reklamy modeli ze strony kartonowakolej.pl prowadzonej przez Vikinga_BB i spółki:
<

> <

>
powoli szykujemy się na konurs do BSM ;) może coś się uzbiera i pojedzie.
Chciało by się coś posklejać ale na razie czasu mało mam nadzieję że mi się uda coś wyskrobać tego czasu i skończą zaczęte modele a już są dwa oj z tym czasem jak to mówią notoryczny jego brak.
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję Wszystkim za okazałą pomoc.
Marcin