Zaloguj się |Zarejestruj się
08-04-22 14:38
Problem: nie widać galerii w profilach użytkowników
killy9999

Na forum
Od 2004
Relacje z galerią - 14
Galerie - 1
Posty - 1 574
Projekt 50 Lat MM
Klub
ŁSM - Łódzka Siesta Modelarska
Zauważyłem taki problem u siebie że jak wchodzę w czyjś profil i klikam w Galerie albo Relacje w toku to nic mi się nie pokazuje, pomimo tego że profil użytkownika pokazuje że jakieś powinny być.
13-04-22 08:56
Odp: Problem: nie widać galerii w profilach użytkowników
StuGu
Moderator

Na forum
Od 2002
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 14
Posty - 4 866
Klub
GEKO - Górnośląska Elita Kartonowych Oszołomów
Było już, kilka tematów w dół w tym dziale...

Powtórzę: Problem pojawił się po przejściu serwera na nową platformę i przejście na nowe "silniki" nie wszystko stare działa jak należy.
Niestety tak będzie jeszcze jakiś czas, dopóki Konrad tego nie naprawi. Próbujemy naciskać Konrada, ale na razie bezskutecznie.
StuGu
22-04-22 10:05
może można otworzyć kod forum, np w oparciu o github (naturalnie bez zawartości stworznej przez użytkownika, bez kont itp), jeśli nie "publicznie-publicznie" to chociażby "na zaproszenie?"? Pewnie wśród użytkowników jest sporo programistów i mogliby stworzyć niezbędne patche, a może byłoby miejce na jakieś nowe funkcjonalności?

------
Jeszcze tutaj jest fajny projekt: [wsmk.konradus.com] tylko wygląda jakby umarł 10 lat temu.... ale mądrzyć się nie będę, że "można by go reanimować", bo rozumiem, że problem jest ze znalezieniem kustosza bibliotecznego z odpowiednim zapasem czasu, ale się nie kwalifikuję :( A samo odświeżenie kodu pewnie mało da.

Post zmieniony (22-04-22 10:12)
22-04-22 12:31
StuGu
Moderator

Na forum
Od 2002
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 14
Posty - 4 866
Klub
GEKO - Górnośląska Elita Kartonowych Oszołomów
Marchewskowy - wszystko można, ale pierwszy ruch należy do Konrada.
Wiele razy nagabywaliśmy go, ale nadal nie znalazł czasu.
NIc więcej dodać nie mogę.
StuGu
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować