tym razem kupię Orła, bo Dzik samotnie na półce stoi. Każdy szanujący się modelarz powinien mieć: Orła, Błyskawicę lub Burzę, oraz Łosia i P-11C.
Odnośnie Łosia to w empiku leży właśnie autorstwa P.Mistewicza z KK. Z całym wnętrzem. Zapewne ten z MM, też od P.Mistewicza będzie bez przedziału radiowego, jako odgrzewany kotlet
pozdro
WOJTEK
...może i lepię powoli, ale za to beznadziejnie....
...ja każdy model potrafię zchrzanić, a jaka jest twoja super-moc ?
-------------------------------------------------------------------------------------
W lepieniu: Luxtorpeda , Bussard , Alkett , America i coś tam jeszcze :)
Polepione : Kaplica M.B.Śnieżnej , Cerkiew
Fajny model, poprawili bulaje, poprawili pokład, szacun i takie tam. Ale kadłub... Ciągle uparcie wydają kadłub Sępa. Otwory nad dziobowymi WT, Orzeł ich nie miał, ktoś to w końcu zmieni?
Mam wszystkie Orzeły wydane w tej skali od czasów Polski ludowej - i ten jest najlepszejszy poprawili kolory poprawili pokład poprawili bulaje na kiosku ruchu - jest bardziej sklejalny niż GPM a - model opracowanie jest sprawdzone i pasuje pięknie - tylko malkontenci będą marudzić - coż kupiłem rano ostatniego Orzela w empiku w miescie wojewódzkim - nakupują namarudzą a doczekamy się za 8 -9 miesięcy pierwszego dobrze zrobionego ulepka - jedna rzecz spartolona powinni dodrukować opcjonalnie elementy pozwalające zrobić padlinożerce latającego zwanego sępem po polskiemu a w łacinie podwórkowej to vultur
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-07-26 02:15.