Witam Wszystkich. Wiem dawno mnie tutaj nie było :-) Rysiek nie skończony ale tam została kosmetyka :-) Teraz czas zacząć nowy projekt ;-) Tak więc ruszam z zapałem do budowy tego pancernika w mojej skali 1:300. Położenie stępki pod model miało miejsce 2 listopada 2024, ale faktycznie pracy ruszyły rok później :-) czyli 2025. Wiem że bardziej lubicie karton niż jakieś tam plastusie z kartonu, hipsu, forniru i druku 3D ale cóż lubię te forum i wiem, że mogę liczyć na pomoc tutaj :-)
Na początek parę fotek po złożeniu szkieletu :-) oraz za pozwoleniem prezentacja całej trójki moich wypocin :-) Mam też pytanie tak od razu :-) Jak wiecie lubie zrobić imitację poszycia i tutaj mam też to w planach, ale nie mogę znaleźć schematu montażu blach na kadłubie. Może ktoś posiada coś takiego lub fotki okrętu może być też bliźniacza jednostka.

Na początek parę fotek po złożeniu szkieletu :-) oraz za pozwoleniem prezentacja całej trójki moich wypocin :-) Mam też pytanie tak od razu :-) Jak wiecie lubie zrobić imitację poszycia i tutaj mam też to w planach, ale nie mogę znaleźć schematu montażu blach na kadłubie. Może ktoś posiada coś takiego lub fotki okrętu może być też bliźniacza jednostka.