Roboty sie toczą, im dalej w las, tym więcej wyłazi moje niechlujstwo i kaszana, ale nic to ! , nie wzdragam sie tym, i lece galopem do tyłu nie oglądając sie do przodu.
Za drugim podejściem przylepiłem owiewke, pierwsze podejście to była owiewka częściowo zafoliowana normalną folia i odpuściłem, to nie dla mnie już, taka robota to wymaga cacusio-równiusio, a mnie wyszło lujowatusio, i oderwałem.
W tej tutaj owiewce szyby są z masionki, ino jedno okno ma szybe z folii przepuszczającej światło i materie, na dowód, że folia wszystko przepuszcza, demonstracja tegoż z nogą modelarską wetkaną w folie.
Tu noga modelarska zaglądająca,
a tu noga modelarska penetrująca.
aktualizyjum za dwa dni

Za drugim podejściem przylepiłem owiewke, pierwsze podejście to była owiewka częściowo zafoliowana normalną folia i odpuściłem, to nie dla mnie już, taka robota to wymaga cacusio-równiusio, a mnie wyszło lujowatusio, i oderwałem.
W tej tutaj owiewce szyby są z masionki, ino jedno okno ma szybe z folii przepuszczającej światło i materie, na dowód, że folia wszystko przepuszcza, demonstracja tegoż z nogą modelarską wetkaną w folie.
Tu noga modelarska zaglądająca,
a tu noga modelarska penetrująca.
aktualizyjum za dwa dni

brystol jest gupi! lalalalaala!
wieje nudą, kiczem i kaszaną
wieje nudą, kiczem i kaszaną