Przepraszam, czy mi się wydawało, że ktoś wspomniał o chęci zobaczenia relacji w moim wykonaniu?
Chyba jednak tak. ;-)
To lecimy z relacją.
A skoro relacja, to zgodnie z czasem występującą u mnie tradycją na start będzie zagadka.
Żeby było trudniej to poproszę o pełną nazwę obiektu, odpowiedzi typu: "transporter" niezależnie w jakim języku by wybrzmiały nie będą brane pod uwagę. Nagroda z odgadnięcie zapewne się znajdzie, bo jest przewidziana, a nawet jak nie, to co szkodzi obiecać. :-)
ps. osoby przypadkiem wtajemniczone proszone są o nie psucie zabawy innym. ;-)
ps2. jako że jest zima, to co będzie klejone jest białe jak przystało na prawilną surówkę...
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-02-26 09:35.
Chyba jednak tak. ;-)
To lecimy z relacją.
A skoro relacja, to zgodnie z czasem występującą u mnie tradycją na start będzie zagadka.
Żeby było trudniej to poproszę o pełną nazwę obiektu, odpowiedzi typu: "transporter" niezależnie w jakim języku by wybrzmiały nie będą brane pod uwagę. Nagroda z odgadnięcie zapewne się znajdzie, bo jest przewidziana, a nawet jak nie, to co szkodzi obiecać. :-)
ps. osoby przypadkiem wtajemniczone proszone są o nie psucie zabawy innym. ;-)
ps2. jako że jest zima, to co będzie klejone jest białe jak przystało na prawilną surówkę...
Sterczące kolce Pondijusa, ostre grzebienie Daktyloskopei, Trygla i latający Wieprzoryb
są niczym wobec Bestii która nas gnębi...
Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę.
GUZZISTI , LANCISTI
są niczym wobec Bestii która nas gnębi...
Nie zabijam, nie kradnę, nie wierzę.
GUZZISTI , LANCISTI
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-02-26 09:35.