Pozwoliłem sobie przypomnieć ideę wątku gdzie można swobodnie komentować i dyskutować nowości modelarskie roku 2026.
BEZ "zanieczyszczania" wątku stricte informacyjnego.
Mam pytanie i ewentualną prośbę do Cevy:
Czy będziesz brał się za budowę Ceynowy? Czy pokusił byś się o recenzję/omówienie modeli MS Florian Ceynowa i MS Marceli Nowotko?
A może posiadasz i omówisz również MS Kruszwicę?
Ciekaw jestem twojej opinii na temat stopnia komplikacji samego modelu, przewidywanych trudności w budowie, relacji do obiektów rzeczywistych.
Oraz ofkoz ulotnych wrażeń i odczuć. ;)
Podobne pytanie i prośbę mam do posiadaczy modelu Sea Hawka z najnowszych wypustów Answera.
Może ktoś uprzedzi mnie i zamieści zdjęcia arkuszy zanim zakupię swój egzemplarz.
Pozdrawiam.
BEZ "zanieczyszczania" wątku stricte informacyjnego.
Mam pytanie i ewentualną prośbę do Cevy:
Czy będziesz brał się za budowę Ceynowy? Czy pokusił byś się o recenzję/omówienie modeli MS Florian Ceynowa i MS Marceli Nowotko?
A może posiadasz i omówisz również MS Kruszwicę?
Ciekaw jestem twojej opinii na temat stopnia komplikacji samego modelu, przewidywanych trudności w budowie, relacji do obiektów rzeczywistych.
Oraz ofkoz ulotnych wrażeń i odczuć. ;)
Podobne pytanie i prośbę mam do posiadaczy modelu Sea Hawka z najnowszych wypustów Answera.
Może ktoś uprzedzi mnie i zamieści zdjęcia arkuszy zanim zakupię swój egzemplarz.
Pozdrawiam.
Tyle pięknych samolotów do sklejenia...