Zaloguj się |Zarejestruj się
12-11-25 00:24
[R] Scharnhorst 1:200 Halinski
rempo
Na forum
Od ???
Relacje w toku - 1
Posty - 31
Dobrý deň.Pozdravujem všetkých nadšencov papierového modelárstva.Najpr sa predstavím volám sa Roman a som zo Slovenska a keďže sa človek rád chváli napokon som sa rozhodol prezentovať fotkami stavbu modelov lodí.Upozorňujem že som max. amatér a nemôžem sa porovnávať s tunajšími profesionálmi a tak aj modeli vypadajú.Modelovať môžem iba cez zimnú prestávku alebo keď je zle počasie takže stavby ide veľmi pomalí.K modelárstvu som sa vrátil po dlhšej prestávke a začal som modelom lode Admiral Graf Spee a tak ma to chytilo že som si uplietol na seba strašný bič a to vytvorenie flotily najznámejších lodi z 2 svetovej vojny.Teraz som dokončil tretiu.Prezentujem druhú v poradí a neskôr tretiu.Fotky su staršie každá ma dátumové razítko kedy bola vyhotovená.
Prvých par fotiek
12-11-25 09:37
Odp: Scharnhorst 1:200 Halinski
Lukee

Na forum
Od 2015
Posty - 853
Klub
SPM - Szczeciński Paprykarz Modelarski
Powodzenia :-)
12-11-25 11:21
Odp: [R] Scharnhorst 1:200 Halinski
Piterski

Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 8
Relacje z galerią - 2
Posty - 2 062
Projekt 50 Lat MM
Klub
QWKAK - Quasi Warszawski Klub Anonimowego Kartonoholika
Mam go w odległych planach więc z przyjemnością zasiadam do obserwowania relacji.
W budowie: Halny
12-11-25 19:15
Tomasz
Na forum
Od 2010
Relacje w toku - 3
Posty - 164
Widziałem budowe i galerie na innym forum i jakość patrzac na niektóre wykonanie części to jakoś trudno stwierdzić ze Jesteś amatorem :) Ale ważne ze model będzie skończony :) Pozdrawiam
13-11-25 16:10
Żółtodziób

Na forum
Od 2022
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 2
Posty - 1 226
sądząc po wręgach model do linii wodnej ?
pozdro
WOJTEK
...może i lepię powoli, ale za to beznadziejnie....
...ja każdy model potrafię zchrzanić, a jaka jest twoja super-moc ?
-------------------------------------------------------------------------------------
W lepieniu: Luxtorpeda , Bussard , Alkett , America i coś tam jeszcze :)
Polepione : Kaplica M.B.Śnieżnej , Cerkiew
15-11-25 16:32
Akra
Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5
Posty - 7 092
Projekt 50 Lat MM
Ak vám to nerobí problém, navrhujem, aby ste si slovenský text preložili do poľštiny pomocou Google Translatoru a potom ho zverejnili na fóre Konradus, ktoré je predsa len poľské fórum. Prosím, neurazte sa, píšem to v dobrej viere.
(Jeśli nie sprawi ci to trudności, to proponuje napisany po słowacku tekst dać do przetłumaczenia Google Translator na język polski, i w takiej formie pokazanie na forum Konradusa, które przecież jest polskim forum. Bez urazy, proszę, piszę to w dobrej wierze).
15-11-25 16:32
Akra
Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 5
Posty - 7 092
Projekt 50 Lat MM
Ak vám to nerobí problém, navrhujem, aby ste si slovenský text preložili do poľštiny pomocou Google Translatoru a potom ho zverejnili na fóre Konradus, ktoré je predsa len poľské fórum. Prosím, neurazte sa, píšem to v dobrej viere.
(Jeśli nie sprawi ci to trudności, to proponuje napisany po słowacku tekst dać do przetłumaczenia Google Translator na język polski, i w takiej formie pokazania na forum Konradusa, które przecież jest polskim forum. Bez urazy, proszę, piszę to w dobrej wierze).
16-11-25 10:53
rempo
Na forum
Od ???
Relacje w toku - 1
Posty - 31
nie, model jest kompletny z częścią podwodną
16-11-25 10:58
rempo
Na forum
Od ???
Relacje w toku - 1
Posty - 31
tak, masz rację, przetłumaczę tekst za pomocą tłumacza
23-11-25 09:38
rempo
Na forum
Od ???
Relacje w toku - 1
Posty - 31
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować