lakier nitro za 23 zł/litr i przeczyszczone zatoki jak po wizycie w saunie tlenowej.
Doznania bezcenne. Już po odkręceniu puszki poczułem, jak moje drogi oddechowe eksplodują.
Jeden ruch pędzla, a przed oczami ukazała się wizja siedzę na ławie wikingów,
trzymam róg z miodem pitnym, a Thor poklepuje mnie po plecach i mówi:
„Dobry lakier, nie?” Opary? Intensywne jak koncert Rammsteina w windzie.
Pod koniec malowania nie wiedziałem już, czy maluję półkę, czy przestawiam losy historii.
Przez chwilę prowadziłem negocjacje pokojowe między Spartą a Atenami.
Działa nie tylko na powierzchnię drewna, ale też na głębokie warstwy podświadomości.
Lakier schnie szybko, trzyma się świetnie, ale aplikacja to rytuał – trzeba być gotowym na wszystko.
Nie polecam w zamkniętych pomieszczeniach bez wentylacji, chyba że macie ochotę na mały trip do przeszłości
Ocena: 10/10 za skuteczność,
12/10 za bonusowe halucynacje.
Polecam – średnio , ale jako tako –
:-D :-D :-D
Pozdrawiam!
Chopin
Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
Od drewnochronu. Jeszcze go nie używałem, no bo niby pisze że kapon i że podkład, będzie się nadawał do kaponowania modeli? Wole sie wcześniej spytać niż mam schrzanić model.
A tak przy okazji, czy zakaponowany i złożony model powinno się polakierować? Kapon który położyłem na model daje taki półmat a ja chce aby był mat, mam aerograf.