Zaloguj się |Zarejestruj się
28-02-25 13:37
[G] Latarnia morska Rotes Kliff, Niemcy, skala 1:87, wydawnictwo Shipyard
elvis
Na forum
Od 2007
Galerie - 5
Posty - 77
Projekt 50 Lat MM
Latarnia morska Rotes Kliff z wydawnictwa Shipyard w skali 1:87, wersja drukowana. Dostępne również wersje wycięte laserem w skalach 1:72 i 1:87.
W modelu było kilka elementów szkieletu wyciętych laserem. U wydawcy zamówiłem okna, barierki i drzwi wycięte laserem. Finalnie skorzystałem tylko z barierki na wieży, drzwi i podestu na dachu. Chciałem tez skorzystać z barierki na dachu ale przy malowaniu ją zepsułem i wyciąłem ją z wycinanki.
Kulka na szczycie dachu sklejona z krążków tektury, zalana cyjanoakrylem, wyszlifowana i pomalowana razem z całym daszkiem.
Podstawka mojego pomysłu. Sklejona z tektury 2 milimetry, oklejona dookoła fornirem i pomalowana czarną bejcą. Na wierzchu trawa na papierze i posypka, wszystko zalane wodą pomieszaną z wikolem.

28-02-25 16:36
Odp: [G] Latarnia morska Rotes Kliff, Niemcy, skala 1:87, wydawnictwo Shipyard
ABC
Na forum
Od 2013
Posty - 1 597
W Rupieciarni - 23
W Actionie sa takie łancuszki do telefonóe z róznistych koralików. Na jednym łancuszku potrafi byc wielki wybór a rodzajów łancuszków jest ogrom. A sa jescze w tymze sklepie zestawy róznych koralików od malutkich do całkiem sporych. Taki łancuszek kosztuje mniej niz niz super glue.
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować