Zaloguj się |Zarejestruj się
12-09-24 12:50
[N] nowości dla dzieci - totalna nowość!!!
JSC

Na forum
Od 2016
Posty - 277
Od dzisiaj w sklepie JSC dostępne są 4 modele, nad którymi pracowaliśmy w wakacje. Niedawno pisaliśmy, że będzie to coś nowego. I mamy nadzieję, że udało nam się to osiągnąć, ponieważ do każdego modelu dołączyliśmy piękną bajkę. Są to ciekawe, ciepłe historie, idealne dla dzieci na dobranoc, i każda z nich dobrze się kończy :)
1. Czołg Renia - bajkowa wersja czołgu FT 17 [jsc.pl]
2. Samochód Citroen - świąteczna wersja z choinką na bagażniku [jsc.pl]
3. Dwie serwetki - haft łowicki - zawiera elementy haftu do wycięcia i przyklejenia [jsc.pl]
4. Dwie serwetki - haft kaszubski - zawiera elementy haftu do wycięcia i przyklejenia [jsc.pl]
5. A jeśli kupicie komplet 5 modeli motylków, to dostaniecie bajkę o przygodach motylków gratis!

12-09-24 17:35
Odp: [N] nowości dla dzieci - totalna nowość!!!
Korsarz

Na forum
Od 2003
Relacje w toku - 9
Galerie - 6
Posty - 2 496
Projekt 50 Lat MM
To wszystko jest super, ale... To już było. Uproszczone modele pojazdów, jednostek pływających itp. u innych Wydawców..
Dajcie okręty z częścią podwodną i jestem wasz.

Pozdrawiam, Jakub Gorzałka
Nie jestem przesądny, bo to przynosi pecha.
12-09-24 19:44
Lelum Polelum

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 3
Galerie - 3
Posty - 1 434
Projekt 50 Lat MM
Różowy czołg?
Ktoś kiedyś skleił różowy model bomby atomowej zrzuconej na Hiroszimę i powiesił na choince. Nie zostawili na nim suchej nitki. I to nie z powodu koloru.
serwusik
12-09-24 20:01
Waldek K
Na forum
Od 2003
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 2
Galerie - 4
Posty - 2 013
Eeee tam, krytykanci...
Trzeba poczekać, czy się sprzedadzą i tyle.
Jakbym miał male dzieci, albo wnuki (na razie mam tylko dorosłe dzieci), to taki Citroën z choinką chetnie bym z nimi skleił.

Korsarz w JSC zdarzają się modele z pełnym kadłubem, ale niestety rzadko. No uparli się...
Najlepsza skala to...? 1:100!!!
W budowie: PT-109 i PT-171 , USS Emmons
Free papermodel LCP(S)
13-09-24 00:21
Jaroslav
Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 6
Relacje z galerią - 3
Galerie - 10
Posty - 1 775
W Rupieciarni - 1
Noo i fajnooo 👍
Choć ja bym ten czołg raczej w "chłopczęcych" barwach zrobił.... Coś a'la Psi Patrol czy w klimacie Strażaka Sama... W naszej kulturze nie są zbyt popularne tematy rodem z japońskich Girls'n'Panzer nie mniej jednak inicjatywa ciekawa noo i poczekajmy z krytyką, zobaczymy czy to chwyci👍 serwetki dla 3-5 letnich dziewczynek myślę, że to dobry pomysł a cytryniaka to chyba sam młodemu kupię bo święta za pasem😜
Noo i nie ukrywam, że ciekawią mnie te bajki dołączane do każdego zeszytu... To może być ciekawe👍

Post zmieniony (13-09-24 00:23)
GG 6801515
13-09-24 13:09
kari
Na forum
Od 2005
Posty - 2 055
... każda forma zachęty najmłodszych do klejenia kartonu jest jak najbardziej ok,
nooo, ale na tej różowej "Reni" brakuje tylko napisu, ... "Barbie" ;-)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować