Zaloguj się |Zarejestruj się
06-08-24 16:02
Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
kari
Na forum
Od 2005
Posty - 2 058
... Wyd. Modelarstwo Okrętowe w swoich nr-ach specjalnych dołącza skądinąd świetne modele,
które nie posiadają okładki i nabywcy są chyba raczej zadowoleni ;-)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
06-08-24 18:07
Odp: [N] Włoski myśliwiec pokładowy Reggiane Re.2000 „Catapultabile” GN - MODEL HOBBY
Lukee

Na forum
Od 2015
Posty - 788
Klub
SPM - Szczeciński Paprykarz Modelarski
Czy okładka jest ważna? Oczywiście! Po pierwsze zachęca do zakupu, po drugie cieszy oko, po trzecie po sklejonym modelu można ją wyciąć i oprawić w ramki, po czwarte pamiętacie co poniektórzy wyrób czekoladopodobny w opakowaniu zastępczym? Chyba lepiej kupić Wedla czy Milkę w ładnym papierku nie? MO sprzedaje modele z okładką jak najbardziej - model stanowi dodatek do czasopisma a ono przecież zawiera okładkę. ;-)
A na koniec pamiętajmy, że okładka (najlepiej sztywna!) chroni zawartość. Więc jak już musi być to lepiej by była ładna a nie "zastępcza".
06-08-24 18:45
Spychacz

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 2
Galerie - 2
Posty - 2 314
W Rupieciarni - 2
Dla jednych jest ważna, dla innych nie. W przypadku modeli o wiele ważniejsze dla mnie jest nazwisko projektanta i jakość druku. Jeżeli te dwa kryteria spełniają moje oczekiwania, to okładki mogłoby dla mnie nawet nie być.
Relacja: MAYA
Relacja z galerią: ARIZONA , NAGATO , FUSO
Galeria: RICHELIEU , KING GEORGE V
Slayer \m/
19-08-24 22:03
konradoo

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 1
Galerie - 2
Posty - 811
Trochę temat zjechał, może więcej o modelu.
"Tworzy mnie dyscyplina, żadna motywacja"
12-01-25 13:58
Chopin

Na forum
Od 2003
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48
Posty - 3 075
W Rupieciarni - 1
Ponowie pytanie: czy ten model w zeszycie zawiera katapultę?
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
12-01-25 16:47
fitter
Na forum
Od 2002
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 14
Galerie - 29
Posty - 1 341
Projekt 50 Lat MM
Klub
SPM - Szczeciński Paprykarz Modelarski
Nie. Katapulta będzie najprawdopodobniej dostępna jako wydruk żywiczny.
pozdrawiam
fitter
----------------------
nie projektuję - po prostu robię sobie model...
----------------------
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować