Dzień dobry bardzo,
sponsorem dzisiejszego odcinka jest tylna sekcja nadbudówek. Fajnie, miło się ją ulepiało, Troszkę zmieniłem metodologie wykonywania relingu na chatkach, Adam przygotował szablony 2d i przyznaje, że meeeeeeega mi siadła ta metoda. Na luzaku ulepia się taki reling w 2d, a potem przeniesienie go na swoje miejsce i powyginanie to już pikuś. No i mamy gwarancję kształtu i wymiaru. Dla mnie to był przełom. Co poza tym, a flagi. hehe Przy okazji odwiedziłem kolegę Winek, który to jest szczęśliwym posiadaczem drukarki w kolorze i mnie wydrukował co potrzeba. Flag jest po około 40 na stronę, czyli wszystkie, czyli goowno widać jakie... ale jest kolorowo: ] hehehehe OP SUCCESS!!11
Mimo, że generalnie bardzo miło mnie się ulepia tego NM w 3oo, to od dłuższego czasu chodzą za mną demony, co by jakiego skoku w bok nie zrobić. Piszę bo decyzja w zasadzie zapadła, aaaale to wszystko w stosownym czasie. W NM zostało mnie tak dobre 4-5 miechów ulepiania. Nooo tak 4 optymistycznie. Dużo kratownic jeszcze przede mną, trochem siem ich bojem. Dźwigi, żurawie, platformy katapulty, Łodzie, PONTONY, Orelikony, to może jednak z 5-6 miechów: ]
Post zmieniony (20-06-25 20:14)