Zaloguj się |Zarejestruj się
14-12-23 12:42
[G] Su-30 MK (Hobby Model nr 75)
wasia

Na forum
Od 2012
Galerie - 33
Posty - 337
Klub
PIWKO - Podkarpacka Inicjatywa Wielbicieli Kartonowych Obiektów
Flanker nr 5 w mojej kolekcji. Model przemalowany w barwy IAF. Wydawnictwo z tych mniej lubianych przez modelarzy ze względu na braki w opisach budowy i instrukcjach rysunkowych jak również spasowanie na dość kiepskim poziomie. Ręczna kreska, brak symetrii wielu części tego wymagających, generalnie całkiem sporo do mniejszej lub większej korekty. Widziałem jednak na co się piszę i efektem jest model załączony na poniższych obrazkach. Ps. uzbrojenia nie ma i nie będzie ;)

Post zmieniony (17-01-24 14:16)
_ _ _ _ _ _ _
14-12-23 13:28
Odp: [G] Su-30 MK (Hobby Model nr 75)
Kilmister

Na forum
Od 2012
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 9
Galerie - 29
Posty - 1 719
Projekt 50 Lat MM
Pewnie z tytułu niedoskonałości opracowania model prezentuje się lepiej "sylwetkowo" niż na dużych zbliżeniach, gdzie widać kilka bardziej "zmęczonych" fragmentów. Całość wygląda naprawdę fajnie i wydaje się, że dobrze odzwierciedla charakterystyczną linię samolotu. Naprawdę zacny model, gratulacje
15-12-23 10:35
97

Na forum
Od 2003
Galerie - 3
Posty - 1 016
Klub
no i elegancko!
czy ja dobrze widzę? zagłówki są w formie walców? o ile pamiętam, to tam są fotele k-36 ale one nie mają walcowatych zagłówków ;-)
----------------------------------------------------------------------------
o tu choszm ... o takie
F4 Phantom II A10 Thunderbotl II Mirage 2000D
25-01-24 13:12
wasia

Na forum
Od 2012
Galerie - 33
Posty - 337
Klub
Mocno uproszczone fotele zrobiłem sam, bo te z wycinanki ciężko było złożyć do kupy. Powiedzmy, że fabrycznych zagłówków nie było na stanie ;)
_ _ _ _ _ _ _
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować