Łeeee, do bani! Układ zadrapań się nie zgadza. Pełno błędów... A myślałem, ze poważnie podszedłeś do tematu.
:-DDD
Nie potrafię napisać niczego mądrego. Model po prostu perfekcyjny! Jak zwykle zresztą :-) Można godzinami oglądać i smakować każdą śrubkę. Tylko chyba kondoma zapomniałeś nałożyć ;-)
łoł, CZAD
jeżeli o mnie chodzi to nie podoba mi się ....
żartuję, tu nie ma prawa cokolwiek się nie podobać
wykon jest perfekcyjny
a całe stadko to już w ogóle szkoda słów ... tak ładne jest
jak to się mówi
mucha nie siada... bo się boi XD
Post zmieniony (21-06-25 16:54)
pozdro
WOJTEK
...może i lepię powoli, ale za to beznadziejnie....
...ja każdy model potrafię zchrzanić, a jaka jest twoja super-moc ?
-------------------------------------------------------------------------------------
W lepieniu: Luxtorpeda , Bussard , Alkett , America i coś tam jeszcze :)
Polepione : Kaplica M.B.Śnieżnej , Cerkiew
Fantastyczny model w najmniejszym szczególe, czyli taki Qniowy standard :-) Osobiście jednak to nie przepadam za takimi zimowymi kamuflażami pomimo, że wyglądaja bardzo efektownie. Niezwykle skutecznie umniejszają jednak kunsztowi modelarza ukrywając wszelkie żmudnie wykonywane detale jak również ukrywając ewentualne niedoskonałości. Na szczęście jest relacja i fotki z budowy i pod tym względem nie ma żadnej dyskusji. Chylę czoła. Gratulacje!
Zacytuję słowa starego Czereśniaka z czterech pancernych gdy przymierzał niemiecki mundur:
"Krój dobry tylko kolor paskudny" ;-)
Model kozak ale kamuflaż ukrywa wiele smaczków. A szkoda. No ale zdjęcia są w 2D. W 3D czyli oglądany na żywo urywa łeb. Tego jestem pewien.
Gratulacje. Piękna praca.
Znowu beretka wraz z gwoździem i szczątkowym owłosieniem poleciała w niebyt:)
Kamuflaż mimo, że świetnie odtworzony, to tak jak przedmówcy napisali - więcej zasłania, niż pokazuje. Ale w końcu po coś ten kamuflaż był stosowany:-)
Genialny model, gratulacje!