Zaloguj się |Zarejestruj się
25-06-25 13:16
Odp: [P] Poprawiony Yamato 1:200, nowe wydawnictwo
wieslaw_

Na forum
Od 2010
Relacje w toku - 2
Galerie - 1
Posty - 407
@97 - wiem jak to brzmi. Chociaż tych BŁĘDÓW, PIERDÓŁ i PRZEROBIENIU RUFY nie dawałbym w cudzysłowiu bo wierzę, że z tym może być sporo pracy.
25-06-25 15:37
Spychacz

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 2
Galerie - 2
Posty - 2 321
W Rupieciarni - 2
Nie zapominajmy, że czasami jedna zmiana może ciągnąć za sobą kolejne zmiany. Choćby zmiana obrysu nadbudówki głównej, a z tego co pamiętam taka będzie, powoduje zmianę innych elementów do niej przyległych. Zmienione będą też wieży artylerii głównej, dojdzie drugi typ wież artylerii przeciwlotniczej itd. Tych zmian wcale nie jest tak mało i nie są to takie *******y.

EDIT, ciekawe dlaczego u mnie to słowo zostało wygwiazdkowane, a u Wiesława nie...

Post zmieniony (25-06-25 15:40)
Relacja: MAYA
Relacja z galerią: ARIZONA , NAGATO , FUSO
Galeria: RICHELIEU , KING GEORGE V
Slayer \m/
25-06-25 15:46
wieslaw_

Na forum
Od 2010
Relacje w toku - 2
Galerie - 1
Posty - 407
@Spychacz bo puściłem Blika do odpowiednich osób ;)
25-06-25 18:54
orkan
Na forum
Od 2009
Posty - 808
Mam nieodparte wrażenie, że pojawił się zastępczy wątek w dyskusji. Podejmując decyzję o poprawianiu autor przyszłego modelu znał
zakres zmian które trzeba lub chce wykonać. Przecież zbiórka miała określoną sumę a i minimalna ilość osób wpłacających była określona.
Jak dla mnie to zwykła gra (nagle okazało się że poprawek jest znacznie więcej) obliczona na to by wydłużyć termin.
W końcu żadne nowe informacje o okręcie nie pojawiły się od momentu rozpoczęcia prac do czasu decyzji o tym iż trzeba nadbudówkę
projektować od nowa.
Ale do rzeczy.
Problem nie tkwi w zmianach i ich ilości, według mnie ich zakres był znany autorowi.
Problemem jest komunikacja a właściwie jej brak i ignorowanie zainteresowanych, w tym przypadku wszystkich.
Taka sytuacja sugeruje, że nie ma żadnego postępu w pracach lub jest on tak niewielki i po prostu nie ma co pokazać .
Obym się mylił ale mam nieodparte wrażenie , że projekt z powodów znanych tylko autorowi został mocno zahibernowany
a każda wersja wyjaśniająca tą sprawę będzie mało wiarygodna.
,,Dwojaka jest natura Polaka"
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować