Na początek chciałbym poprosić Rafała, Grzesia i resztę żeby jeszcze nie zdejmowali osłony z wirtualnego AK-4 :D
Co do obsuwy z dnem, to moja wina bo mam teraz trochę więcej roboty tej stałej na kompie niż wcześniej i weny na takie akcje brak bardzo dużo.
Cena dodatków to trochę też moja wina bo to ja wybierałem co miało się w nich znaleźć i może trochę przesadziłem z ilością, no i sam je przygotowałem. To już Krzysiek nie chciał obcinać żeby nie marnować mojej roboty, chciałem dobrze i wyszło jak zwykle :(
No i trzeba też zauważyć, że teraz wydawnictwa z dodatków się utrzymują z resztą jak inne gazetki. Zauważyłem że lepiej zrobić kilka mniejszych projektów (1/400) niż jeden taki wypasiony bo nie będą tak po kieszeni walić.
Może nie powinienem o tym pisać ale wiem, że koszty sie jeszcze nie zwróciły, a wiadomo po premierze jest największa sprzedaż, a teraz już będzie tylko spadkowa. chciałbym też zauważyć że Krzysiek prawie rok się zastanawiał czy to w ogóle puścić, czy będzie sie sprzedawać.
Było kilka momentów że chciałem to rzucić w diabły i robić tylko dla siebie, ale wiem dzięki internetowi, że jest masa wartościowych modelarzy dla których warto się poświęcić i robić te pieruńskie rysunki po nocach.
A Bjorn ma trochę racji, jednak widać po wpisach, że nie wie jakie na tym forum dyskusje już były prowadzone na ostro. ta jest porównywalnie łagodna.
Kończąc pozytywnym akcentem, w ramach słuchania klientów pracuję nad dnami do waterlajnów:D
PZDR
Ruto88 ;)
Barwionka
RZĄDZI
Forumowym napinaczom, mówimy stanowcze weź się za klejenie :)