Zaloguj się |Zarejestruj się
07-04-22 16:45
Odp: [Nowość] Card Fleet No.9 American Somers class destroyer USS "Sampson" DD-394
Varran

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 3
Galerie - 7
Posty - 337
ok, Sampson zamówiony, jak dojdzie podzielę się informacja jakie to cło było
07-04-22 22:28
Odp: [Nowość] Card Fleet No.9 American Somers class destroyer USS
NEPTUNIA
Na forum
Od 2012
Posty - 78
Obecnie jestem na urlopie wiec wysylka bedzie w przyszlym tygodniu.

--

Post zmieniony (13-04-22 21:41)
08-04-22 04:36
Odp: [Nowość] Card Fleet No.9 American Somers class destroyer USS "Sampson" DD-394
Varran

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 3
Galerie - 7
Posty - 337
13-04-22 21:42
NEPTUNIA
Na forum
Od 2012
Posty - 78
Varran, czy moge priosic o kontakt na priv. Wyslalem maila odnosnie przesylki ale moje maile z adresu Neptunii nie dochodza bo interia ma jakas blokade.Sorry za pisanie tutaj ale nie ma innego sposobu. Pisalem rowniez z adresu prywatnego na adres a PayPala ale rowniez bez odzewu.
15-04-22 07:19
Varran

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 3
Galerie - 7
Posty - 337
Dziwna rzecz, ale nie mogę wejść na profil "NEPTUNIA" na forum, tak samo jak nie mogę wejść na żaden profil użytkowników udzielających się w tym wątku którzy nie maja pod swoim avaterem żadnej galerii albo relacji.

Dlatego wysłałem dwie wiadomości z moich dwóch mail, na Wasz mail podany na stronce: info[at]neptunia-hobbies.com
15-04-22 10:10
Waldek K
Na forum
Od 2003
Relacje w toku - 2
Relacje z galerią - 2
Galerie - 4
Posty - 2 025
Jeśli ktoś tak jak ja, chciałby łatwo pooglądać o czym tu mowa, to tu jest do obejrzenia wycinanka:
<[neptunia-hobbies.com];
A tu galeria modelu:
[neptunia-hobbies.com]
;-)
Czy można by prosić o zamieszczenie zdjęć surówki w lepszej jakości?
Piękny model wydaliście, gratulacje!
:-)
Najlepsza skala to...? 1:100!!!
W budowie: PT-109 i PT-171 , USS Emmons
Free papermodel LCP(S)
15-04-22 13:52
NEPTUNIA
Na forum
Od 2012
Posty - 78
Varran, wyslalem maile na obydwa adresy z naszego sluzbowego maila ale jak nie dojda prosze dac znac tutaj , wtedy pocisne z prywatnego.

Waldek, fotki sa w super rozdzielczosci ale w momencie zaladowania do galerii program redukuje jakosc i to nie zalezy ode mnie. Oczywiscie musze tez zmniejszac nieco wielkosc pliku bo bedzie sie za dlugo ladowac pozniej. Te galerie maja tam pozostac na dluzej wiec trzeba "szanowac" internautow , ktorzy maja slebe i wolne lacza.
15-04-22 16:34
Odp: [Nowość] Card Fleet No.9 American Somers class destroyer USS
Varran

Na forum
Od 2007
Relacje w toku - 3
Galerie - 7
Posty - 337
dzięki NEPTUNIA na pocztę outlook'a doszło, na gmaila nie.

Już odpisałem :)

EDIT: GMAIL nie wiedzieć czemu zaklasyfikował Twoj mail jako spam i na początku tego nie zauważyłem, dopiero ten drugi mail zauważyłem i pooznaczałem jako nie spam.

EDIT 2:
jeżeli chodzi o cło to zamówiłem SAMPSON'a i PORTER'a i dla tych modeli cło wyniosło 19,50zł. myślę ze zdecydowanie lepiej zamawiać bezpośrednio w neptunii niż płacić u nas u pośredników.
Warunkiem jest zamówienie więcej niż jednego modelu, zakup pojedynczego modelu z anglii jest bez sensu.

--

Post zmieniony (29-04-22 19:12)
21-04-24 22:28
NEPTUNIA
Na forum
Od 2012
Posty - 78
W zwiazku z licznymi zapytaniami gdzie i czy mozna kupic nasze modele w Polsce informujemy ze od kilku dni wszystkie wycinanki sa dostepne na stronie wydawnictwa Fantom. Za jakis czas mamy nadzieje ze akcesoria rowniez. Ceny umiarkowane. Mam nadzieje ze uda sie podtrzymac nasza oferte w tym wydawnictwie przez dlugi czas.
21-04-24 23:22
Karas
Na forum
Od 2016
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 1
Galerie - 2
Posty - 1 299
Klub
TPM - Trójmiejski Piknik Modelarski
Nice, mega fajna wiadomość, szczególnie że jak widzę, ceny są naprawdę przystępne.
Zwodowane: Shima, HMS Fiji, pampersHMS Suffolk, pampersUSS Somers
Stocznia: USS NewMexico, RN Trento
Zbiorniki: M6oA2, BWP Borsuk
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować