Zaloguj się |Zarejestruj się
14-08-14 14:13
[Galeria] ''FLUGZEUGWERK”. Tajny projekt ''projektu'' cz. IV
Chopin

Na forum
Od 2003
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48
Posty - 3 102
W Rupieciarni - 1
Tajność niektórych projektów jest tak tajna, że nawet najtajniejsi z tajnych agenci, docierają do nich z opóźnieniem. Ale tajni agenci tajnych służb nie próżnują i nie zasypują gruszek w popiele. Zawsze na służbie i w pełnej gotowości bojowej. Tym bardziej, że wróg szykuje zmasowany, powietrzny atak na ściśle tajne pozycje bojowe, naszych ściśle tajnych służb, ulokowanych na ściśle tajnych pozycjach.

Z przyczyn technicznych, link do galerii zewnętrznej. Inaczej już galerie nie będą prezentowane prze zemnie.

Skala: 1:33. Samolot: przerysowanka z KARTONOWEGO FANA plus inwencja własna. Podstawa: szara lita tektura i moja bujna wyobraźnia. Drobnica: „śmieciuszki modelarskie” po eksperymentach i niezrealizowanych projektach.

Oko ̶̶ cieszy, kosztuje ̶̶ niewiele, radocha ̶̶ bezcenna ;-)

Aktualnie diorama znajduję się w zbiorach Muzeum papírových modelů Police nad Metují.

--
Pozdrawiam!
Chopin

Post zmieniony (17-06-20 21:46)
14-08-14 18:42
Odp: [Galeria] ''FLUGZEUGWERK”. Tajny projekt ''projektu'' cz. IV
AWOT
Na forum
Od 2003
Posty - 629
Chopin, ale ty się nudzisz w domu ;-) Fajny warsztat!!!
AWOT
14-08-14 19:11
Stealth

Na forum
Od 2005
Relacje w toku - 1
Relacje z galerią - 3
Galerie - 24
Posty - 1 407
Projekt 50 Lat MM
14-08-14 21:45
JKorjat
Na forum
Od 2008
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 3
Galerie - 1
Posty - 761
W Rupieciarni - 31
Projekt 50 Lat MM
rewelacja, uwielbiam modele ożywiane dioramami,. Wciąż moim zdaniem za rzadko modelarze kartonowi sięgają do dioram, a czasem aż się modele same proszą :)

aha, i do roboty z instrukcją :)
15-08-14 13:58
Chopin

Na forum
Od 2003
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48
Posty - 3 102
W Rupieciarni - 1
AWOT bardzo chciał bym się nudzić, ale po prostu mnie nie stać ;-( Czasami nie mam nawet siły, jak wcześniej trzeba pół dnia pani Zosi z sekretariatu tłumaczyć, że kwadratowy obrazek średnio pasuje do prostokątnej ramki.

Stealth zdrowie nie te. Czasu coraz mniej, a ten modelik jest z przed co najmniej 3 lat ;-) Tylko wczoraj wreszcie udało mi się go obfotografować ;-) A że mam słabość do surówek... ;-)

JKorjat wezmę się... wezmę... Tylko najpierw wymyślę jak ;-) A na poważnie: jeszcze testowe klejenie w kolorze i dopiero instrukcja. Numerki nadałem, poprawki naniosłem, ale czy wszystko jest już OK to diabli wiedzą. Polituruje się fajnie (choć pracochłonnie), ale projektowanie to nie moja branża.
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
15-08-14 15:46
marek1

Na forum
Od 2009
Relacje w toku - 3
Relacje z galerią - 13
Galerie - 8
Posty - 5 065
Projekt 50 Lat MM
Witam ,bez koloru równie ładny,pozdrawiam Marek
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować