Już dawno temu, gdy ukazały się jako nowość zakupiłem modele trzech Jelczy z Answera i w założeniu mam ochotę skleić wszystkie trzy, aby stanęły obok siebie.
Pierwszy pod nóż idzie: Jelcz wywrotka 315 W
Oczywiście na początek rama
Jak zwykle musi być parę kwiatków. Belka nr 4 miejsce sklejania ma w poziomie, a na ramie jest w pionie
To już mówi samo za siebie
Teraz silnik, a konkretnie obudowa sprzęgła. Część 34c nie istnieje w wycinance w tej formie aby można było tak ją przykleić.
a że na rysunku obudowa posiada powierzchnię walca to zrobiłem go na własną rękę, sądząc że najwyżej wał napędowy się przytnie.
O naiwności ty moja!
Silnik poszedł do przodu o 2 mm i nie mieści się w ramie, bo chłodnica zawadza o kabinę.
Ale o tym w następnym wejściu antenowym.
Post zmieniony (29-07-19 15:23)
Pierwszy pod nóż idzie: Jelcz wywrotka 315 W
Oczywiście na początek rama
Jak zwykle musi być parę kwiatków. Belka nr 4 miejsce sklejania ma w poziomie, a na ramie jest w pionie
To już mówi samo za siebie
Teraz silnik, a konkretnie obudowa sprzęgła. Część 34c nie istnieje w wycinance w tej formie aby można było tak ją przykleić.
a że na rysunku obudowa posiada powierzchnię walca to zrobiłem go na własną rękę, sądząc że najwyżej wał napędowy się przytnie.
O naiwności ty moja!
Silnik poszedł do przodu o 2 mm i nie mieści się w ramie, bo chłodnica zawadza o kabinę.
Ale o tym w następnym wejściu antenowym.
Post zmieniony (29-07-19 15:23)