Tym razem zamiast wyciągać stary model, postanowiłem zrobić coś "na żywo". Jako, że od dłuższego czasu nic sensownego nie skleiłem to wybór padł na ten prosty, ale ciekawy model. Tak abym na pewno go skleił bez jakichś wielkich głupot. Autorem jest forumowy kolega MichalR.
Retuszuję farbkami plakatowymi. W ramach treningu wszystkie elementy staram się wycinać skalpelem.
Klasyczne pierwsze zdjęcie podklejone elementy :)
I już sklejona kostka
I na koniec to co już zdążyłem zepsuć
Jak widać na załączonym obrazku kostka wyszła mi ciut nierówna co pokazało się gdy montowałem "podwyższenie" górnej płyty. Różnica nie jest duża, tak jakieś pół milimetra ale jednak. A miało być tak pięknie... :) Na szczęście świetna grafika betonu sprawia, że większość tego babola nie zauważy.
Post zmieniony (25-02-25 09:10)
Retuszuję farbkami plakatowymi. W ramach treningu wszystkie elementy staram się wycinać skalpelem.
Klasyczne pierwsze zdjęcie podklejone elementy :)
I już sklejona kostka
I na koniec to co już zdążyłem zepsuć
Jak widać na załączonym obrazku kostka wyszła mi ciut nierówna co pokazało się gdy montowałem "podwyższenie" górnej płyty. Różnica nie jest duża, tak jakieś pół milimetra ale jednak. A miało być tak pięknie... :) Na szczęście świetna grafika betonu sprawia, że większość tego babola nie zauważy.
Post zmieniony (25-02-25 09:10)
"Wielka Brytania zawsze walczy do ostatniego żołnierza swoich sojuszników"