Hello fellow modelers... so finally i brought you some new pictures of my current work, I tetsed my 3D model and find out I have to fix some dimensions...but after all Im satisfied with progress, well what you think ?
Piękna robota! Robi bardzo dobre wrażenie. Taki lub podobny reflektor (tylko, że z Gneisenau) stał kiedyś w Muzeum Marynarki Wojennej w Gdyni. Nie wiem, czy tam jeszcze jest.
Prinášam ďalší postup vred :D . Viac menej sa dokončili detaily nalepili sa nejake rebríky, zábradlia. Ešte chýba jedna anténa a chladič na radar ale to neskôr :)
ďalej takmer hotový RADAR FUMO 23
A nejake drobnosti ... ;)
A ěste nejake to 3D aby ste sa vedeli zorientovať
Takmer všetko už mam hoto vé čo je vidieť na 3D obrázkoch, rovnako aj AA kanóny ale o tom osobitný post. Teraz to pôjde všetko do základu a doladia sa detaily. Zatial ahoj nabudúce
Chciałem tylko podzielić się niewielkim postępem po długiej przerwie. Niedawno nałożyłem czarny Mr. Surfacer 1500 na wieże dział i w większości ukończyłem podwójne AA. „Pojedyncze AA” są również prawie gotowe.
Ostatnio pracowałem nad koszem siatkowym do zbierania pustych łusek. Wykorzystałem do tego wydrukowaną w 3D ramę w połączeniu z siatką stalową zakupioną na Ali.
Zastanawiałem się również nad tym, jak wykonać główną łańcuch kotwiczny, więc eksperymentowałem z drukowaniem 3D. Po kilku próbach udało mi się stworzyć w pełni funkcjonalny łańcuch, z którego jestem całkiem zadowolony!
Wiem, że to żadna wielka aktualizacja, ale przynajmniej idziemy do przodu :D