Piterski Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Agand tak to jest narysowane, nie sprawdzałem przed przyklejaniem, ale sam byłem zdziwiony że ten kabel gdzieś tam sobie leży. Na zdjęciu której z tych jednostek widziałem jak zwoje wisiały na haku. Głupio wyglądała ta skrzynka z wyjściem na przewód bez przewodu.
Na zdjęciu, które powiesiłeś paręnaście postów wyżej (dotyczące schodków) widać wyraźnie, że ze skrzynki wystaje krótki kabel z wtyczką damską (biały). Wtyczka musi z nakręcanym kapselkiem coby się woda nie nalała - (to chiba jakaś doróbka bo normalnie to w skrzynce jest gniazdo, i żeby kabla podłączyć trza ją otworzyć) - i do tego króciaka dopiero się leguralny kabel podpina.
To tak tytułem - wycinanka jaka była każden zna, plany modelarskie owegoż zaposiadywuję - i przy porównaniu z realem różne ciekawe rzeczy wychodzą (prawie w każdych planach zresztą), więc kopii nie ma o co kruszyć, bo lepi się wycinankę.
Każdy modelarz jest całkiem po prostu szalbierzem i oszukuje jak sie da coby zamierzony efekt uzyskać, bo 100% redukcji nie da rady... i szlus
Pozdrówka
Agand