Witam wszystkich zainteresowanych
przedstawiam model lub figurkę zależy jak kto woli Dreadnought z gry Warhammer 40,000
model postanowiłem nie kleić w standardzie będzie waloryzowany i posiadał ślady walk na pancerzu
Tego to nie wiem model już dawno pobrałem to ciężko mi powiedzieć a skala niby 1:20 może więcej wie Liściu próbowałem z nim się skontaktować ale bez rezultatów
Tak czy siak kibicuję :) Jeśli najdzie Cię ochota możesz obczaić również wycinanki Eli Patarocha są dobrze przygotowane i występują w wielu wariantach więc może zachce Ci się coś "przeszczepić" do swojego dreada :) Ja zapraszam na swojego fejsika i devianta ;)
[janmarciniak.deviantart.com]
Łukasz- przepraszam za tak późny odzew ;) co do modelu to wszystko sie elegancko klei, wszystko pasuje jak powinno, jedyne co możesz zrobić żeby nie popełnić tego błędu to wzmocnij łączenie korpusu, który już zrobiłeś z "biodrami" bo mój po kilku miesiącach stania na półce i wkładaniu/wyciąganiu z pudełek na wystawach zaczął się "gibać" aż w końcu rozpad się na 2 części...
Nie mniej jednak życzę powodzenia i będę podglądał relacje ;)
Witam leprze fotki tym razem ;) korpus powoli nabiera kształtów większość elementów postanowiłem wzmocnić brystolem
ps: JKorjat jeśli chcesz kleić AT-ST to za jakiś czas powinien być wypasiony na tej stronce [uhu02.way-nifty.com] tylko nie przegap bo projektant udostępnia na jakiś czas dany model