Witam w galerii Vala.
Relację można zobaczyć tutaj. Co do modelu, no cóż zawsze mogło by być lepiej. Na lewym skrzydle i boku pojawił się po lakierowaniu delikatny nalot co widać na zdjęciach, być może dlatego że malowałem połyskiem w sprayu pierwszą warstwę i w tych miejscach mogło być zbyt cienko (poprzednie modele lakierowałem pędzelkiem). Jeszcze na oszkleniu od wewnątrz osiadły drobinki lakieru, musiałem chyba słabo zabezpieczyć kabinkę taśmą. Jakoś z tym trzeba żyć, chociaż na żywo wygląda to znacznie lepiej niż na zdjęciach. Dodałem troszkę od siebie obić na krawędziach natarcia skrzydeł i w paru innych miejscach. Zapraszam do oglądania zdjęć.
Kolejny świetny model zbin - gratulacje ! Gdybyś nie napisał o tym delikatnym nalocie to pewnie większość myślałaby, że to efekt drukowany. Owiewki kół to klasa sama w sobie. Nie wiem czym robiłeś dodatkowe imitacje odprysków, dobrze jest korzystać ze srebrnego ołówka, ja stosuję firmy Faber - Castell, kupiony w sklepie dla plastyków - efekt możesz zobaczyć wiesz gdzie : )
I tradycyjne pytanie - co następne ?