Kolejnym projektem po I-58, jaki wziąłem na deskę kreślarską jest ORP Wilk - okręt podwodny radzieckiego projektu 641, znany również jako typ Foxtrot. Jednostka znana chyba wszystkim, więc mogę przejść od razu do rzeczy, bez zbędnego pisania - jednocześnie pozdrawiam "bochaterów" bicia piany w zamkniętych wątkach :).
Prosty render:
Model pomimo swoich niewielkich rozmiarów i mojej alergii na tekturę 1mm, będzie miał rozbudowany szkielet. Aby życie uczynić łatwiejsze, tylko dwa elementy (pokład i wzdłużnica) są wykonane z 1mm tektury, wodnice i wręgi 0.5mm. Ciekaw jestem czy coś z tego wyjdzie.
Budowę testową rozpocząłem od złożenia szkieletu kiosku - mała, ażurowa konstrukcja:
Ogólna sylwetka:
Stay tuned!
--
Post zmieniony (01-11-14 18:08)
Prosty render:
Model pomimo swoich niewielkich rozmiarów i mojej alergii na tekturę 1mm, będzie miał rozbudowany szkielet. Aby życie uczynić łatwiejsze, tylko dwa elementy (pokład i wzdłużnica) są wykonane z 1mm tektury, wodnice i wręgi 0.5mm. Ciekaw jestem czy coś z tego wyjdzie.
Budowę testową rozpocząłem od złożenia szkieletu kiosku - mała, ażurowa konstrukcja:
Ogólna sylwetka:
Stay tuned!
--
Post zmieniony (01-11-14 18:08)