Zaloguj się |Zarejestruj się
10-08-12 12:28
[Galeria] wieża strażnicza [free]
Kefas93

Na forum
Od 2012
Relacje w toku - 1
Galerie - 4
Posty - 263
Projekt 50 Lat MM
Witam kolegów!!!

Tak dla chwili odpoczynku od innych projektów postanowiłem się trochę pobawić w budowniczego ;)
Efekt jaki osiągnąłem widać poniżej. Jest jeden byczy błąd ale tak był zaprojektowany a ja zapomniałem to poprawić - chodzi o brak wejścia pod daszek ;) Nie widziałem jeszcze takiej wieży bez wejścia ale co tam mnie się podoba.

"Życie to odrobina więcej niż ta woda,
chleb.
Mamy marzenia, którym tylko śmierć
może położyć kres." Bob One
10-08-12 14:07
Odp: [Galeria] Wieża strażnicza [FREE]
Radzio65
Na forum
Od 2006
Relacje w toku - 1
Posty - 147
Jaki tam błąd, przecież każdy może przeskoczyć przez barierkę i jest już w środku :-)

Bardzo fajne.

Pozdrawiam
10-08-12 14:43
Chopin

Na forum
Od 2003
Relacje z galerią - 1
Galerie - 48
Posty - 3 090
W Rupieciarni - 1
Przeca to jest fragment Stalag Luft III ;-) Kiedyś miałem zamysł zrobić dioramę z elementami tego zestawu ale jakoś zapał i brak czasu zweryfikowały sprawę.
Pozdrawiam!
Chopin

Moje galerie. Nie chce mi się już walczyć z hostingami. Nie pasuje taki układ? Nie zaglądaj.
Lakiernia czołgów Różowy Słonik. Lakierujemy czołgi na każdy dostępny kolor, o ile jest to różowy...
10-08-12 15:27
THEO
Na forum
Od 2011
Relacje w toku - 2
Posty - 1 055
W Rupieciarni - 1
Ale zajefajne !!! A w jakiej skali to cudeńko ? Wiesz, dorób jeszcze strzelca wyborowego na ten pomost i niech z procy grzeje do dzików.. no bo do więźniów to raczej nie wypada...
10-08-12 18:29
Kefas93

Na forum
Od 2012
Relacje w toku - 1
Galerie - 4
Posty - 263
Projekt 50 Lat MM
Chopin - dokładnie z tego to jest, ja mam w planach jakąś dioramkę większą z tym, to było tylko na rozgrzewkę.
THEO - skala nie podana, razem ma jakieś 20 cm wysokości strzelec będzie może następnym razem ;)
"Życie to odrobina więcej niż ta woda,
chleb.
Mamy marzenia, którym tylko śmierć
może położyć kres." Bob One
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować