Cześć
Miałem nie zakładać relacji z tego projektu bo to taka tam sobie frajdolarska dłubanina, bez wnętrzności ani innych fajerwerków, ot tak po prostu rysuję sobie w wolnych chwilach i kleję tankietki...nawet zdjęć z budowy jakoś za specjalnie nie robiłem od początku :/
No ale coś by Wam czasem pokazać wypadało ;)
Tradycyjnie już cały projekt od początku tworzony jest przy współpracy z niezawodnym Wojtkiem "SAS" Cięciwą toteż i każda śrubka raczej będzie tam gdzie być powinna ;)
Na razie skupiłem się na 6-ciu egzemplarzach i będą to:
1) Czołg lekki Wz.31 - (przebudowany TK-1)
2) TK-2
3) TK-3
4) TK-F
5) TKW
6) TK-3 ( z 20mm NKM FK-A)
Gdzieś tam w dalszych planach rysują się jeszcze TK-D, TK-S, TKS-B i TKS-D i oczywiście dziadek całej rodziny- Carden-Loyd Mk VI .
No to tyle a teraz trochę zdjęć tego co już nafrajdoliłem:

I to tyle jak na razie.
Pozdrawiam
Jarek
--
Post zmieniony (21-01-25 23:22)
Miałem nie zakładać relacji z tego projektu bo to taka tam sobie frajdolarska dłubanina, bez wnętrzności ani innych fajerwerków, ot tak po prostu rysuję sobie w wolnych chwilach i kleję tankietki...nawet zdjęć z budowy jakoś za specjalnie nie robiłem od początku :/
No ale coś by Wam czasem pokazać wypadało ;)
Tradycyjnie już cały projekt od początku tworzony jest przy współpracy z niezawodnym Wojtkiem "SAS" Cięciwą toteż i każda śrubka raczej będzie tam gdzie być powinna ;)
Na razie skupiłem się na 6-ciu egzemplarzach i będą to:
1) Czołg lekki Wz.31 - (przebudowany TK-1)
2) TK-2
3) TK-3
4) TK-F
5) TKW
6) TK-3 ( z 20mm NKM FK-A)
Gdzieś tam w dalszych planach rysują się jeszcze TK-D, TK-S, TKS-B i TKS-D i oczywiście dziadek całej rodziny- Carden-Loyd Mk VI .
No to tyle a teraz trochę zdjęć tego co już nafrajdoliłem:

I to tyle jak na razie.
Pozdrawiam
Jarek
--
Post zmieniony (21-01-25 23:22)
GG 6801515