Witam mam prośbę do wszystkich projektantów (modeli kartonowych) o zaprojektowanie Polskiego F-16 C lub D Block 52+ ( niestety Mały Modelarz nie spełnia moich oraz innych modelarzy wymagań ).
Hmmm...
Panowie!
Założyliście wątek o tym,że dotychczasowe modele F16 Wam się nie podobają, o przepraszam, nie odpowiadają Wam...
I na razie jest Was dwóch... ;-/
kartoniak, proponuję wejść na strony wydawnictw, które Ciebie interesują i o swoich pobożnych życzeniach poinformować Wydawców coby poprosili swoich projektantów, aby wreszcie sprostali wymaganiom modelarza kartonowego dotyczących zadowalającego opracowania "efa szesnastego" w odmianie block 52+. Jak dostaniesz odpowiedź pozytywną to za pół roku, może rok ktoś się weźmie i opracuje, a jak negatywną to pozostanie Tobie "szesnastka" firmy Tamiya w 1/32, która zadowoli nawet najwybredniejszych.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeszcze jedna F-16stka? ;-) F-16 wydał Pan Haliński, Mały Modelarz, WAK jako numer specjalny...
Po co jeszcze jedna? Nie lepiej prosić wydawców o modele samolotów, których nie ma jeszcze na rynku? Trochę odbiegłem od tematu ale to mnie boli ;/