Witam...
Co tu dużo mówić oceńcie sami. Ogólnie model jest skończony w 90% brakuje, tylko dokończyć maszt i relingi...
Pozdrawiam i życzę miłego oglądania...
Post zmieniony (15-08-09 15:36)
Na półce "Relacje z Galerią"
* Fokker Dr.1 MM * Fokker E.V (D.VIII) MM * Sopwith F.1 CAMEL MM * Fokker D.VII KK * Ścigacz OP MM * Fokker E.II GPM * Friedrichshafen FF33E GPM * Morane-Saulnier L-Answer * Nieuport IV-Answer * Macchi M.5 Answer wyd.I * Halberstadt D.II-GPM * Macchi M.5 Answer wyd.II * Das Boot U-25 typ. IA Fly Model nr.16 * Das Boot U-116 typ. XB Fly Model nr.16 *
Witam...
Tak zgadza się chodzi tu o nr burtowy tak jak napisał "Mikoaj68”, który przypisałem sam do tego modelu a nazwa to Zwinny, jeśli chodziło o ścigacze to każdy miał oprócz nr burtowego przypisaną nazwę:-) A co do relingów to owszem będą jeszcze malowane jak pomaluje i je dokończę to pokaże parę zdjęć...
Pozdrawiam...
* Fokker Dr.1 MM * Fokker E.V (D.VIII) MM * Sopwith F.1 CAMEL MM * Fokker D.VII KK * Ścigacz OP MM * Fokker E.II GPM * Friedrichshafen FF33E GPM * Morane-Saulnier L-Answer * Nieuport IV-Answer * Macchi M.5 Answer wyd.I * Halberstadt D.II-GPM * Macchi M.5 Answer wyd.II * Das Boot U-25 typ. IA Fly Model nr.16 * Das Boot U-116 typ. XB Fly Model nr.16 *
Witam...
Chciałbym przedstawić kilka zdjęć z ukończonego właśnie modelu Ścigacza. Model sklejałem prawie rok temu ;-), choć do samego ukończenia musiał poczekać aż do dzisiaj, brakowało jeszcze parę szczegółów, które to po upragnionym natchnieniu w końcu otrzymał ;-). Model sklejony bez retuszu, oryginalna wycinanka z 1977 roku;-). Zdjęcia może nie są jakieś tam super, ale zawsze można sobie oko nacieszyć hehe...
Pozdrawiam...
witaj dziadku
ja też skończyłem to małe, fantastyczne cudeńko po około roku czasu ale bez relingów bo nie udało mi się dotrzeć do rzeczywistych wymiarów i wyglądu tego ustrojstwa
jakbyś miał jakieś materiały to chętnie przygarnę (również dotyczące numeru na nadbudówce - tego też nie uwieczniłem na nadbudówce z wiadomych, powyzszych powodów)
pozdrawiam