Witam chciałem się pochwalić moim ostatnio wykonanym modelem. Jest to już wiele razy pokazywany na tym forum P-11 z MM p.Mistewicza.
Na początek kilka zdjęć czarno-białych. Tak żeby było w klimacie przedwojennym;)
Oraz kilka zbliżeń:
a) kabina
b) rurka Pitota
c) dysza Venturiego
d) muszka z celownikiem kołowym
e) kadłubowy km
Jeszcze takie coś
I kilka zdjęć z ogólnego widoku modelu

Tyle zdjęć. A propos retuszu to użyłem A69 polish khaki , A70 polish blue. Do kabiny użyty był A74 Aluminium.Wszystkie Pactry. A jak pewnie zauważycie pierścień Towenda też jest przemalowany, ponieważ nie miałem odpowiedniej farbki do retuszu to postanowiłem cały element przemalować na kolor rdzawy A51także Pactry.Ponieważ tylko taki miałem;)
--
[%sig%]
Post zmieniony (29-09-06 08:18)
Na początek kilka zdjęć czarno-białych. Tak żeby było w klimacie przedwojennym;)
Oraz kilka zbliżeń:
a) kabina
b) rurka Pitota
c) dysza Venturiego
d) muszka z celownikiem kołowym
e) kadłubowy km
Jeszcze takie coś
I kilka zdjęć z ogólnego widoku modelu

Tyle zdjęć. A propos retuszu to użyłem A69 polish khaki , A70 polish blue. Do kabiny użyty był A74 Aluminium.Wszystkie Pactry. A jak pewnie zauważycie pierścień Towenda też jest przemalowany, ponieważ nie miałem odpowiedniej farbki do retuszu to postanowiłem cały element przemalować na kolor rdzawy A51także Pactry.Ponieważ tylko taki miałem;)
--
[%sig%]
Post zmieniony (29-09-06 08:18)
W realizacji:
Su-7 BM Mack Superliner
Ukończone:
Mig-17 PZL P-11.c Reszel Zamek Biskupi PWS-A Lublin R-XIII D AH-64A Apache Ford T
Su-7 BM Mack Superliner
Ukończone:
Mig-17 PZL P-11.c Reszel Zamek Biskupi PWS-A Lublin R-XIII D AH-64A Apache Ford T