TESTY - PYTANIA - UWAGI   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach


Testy postów, grafiki, sygnaturek, zmian w profilu itp. oraz wszelkie pytania dotyczące działania forum, jego obsługi; problemy, uwagi i propozycje zmian.

Uwaga! W tym dziale NIE WPISUJEMY postow "kartonowych"


 Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok bez stronicowania (rolka)  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Widok z podziałem na strony: strona 4 z 4Strony:  <=  <-  1  2  3  4 
27-04-13 19:15  Odp: Test /pomoc - PHOTOBUCKET coś pokombinowali i leżę i kwiczę.
StuG 
moderator




Na Forum:
Relacje w toku - 5
Relacje z galerią - 7
 

Grupa: GEKO

Nie tylko Ty nad tym siedziałeś:-)
Ale sprawa nie jest taka prosta:-)

Oto przykłady zdjęciowe tego linku :

1. Wersja standardowa



2. Wersja moja



3. Wersja Twoja


I teraz...

Nie wiem, czy to nie zależy też od przeglądarki, ale u mnie na operze, tylko wersja nr 2 otwiera się w pełnym rozmiarze, nie wchodząc do albumu. Natomiast wersja nr 3 powoduje wejście do albumu, jak w wersji nr 1.

EDIT : sprawdziłem na Firefoksie i jest dokładnie tak samo:> Ciekawe:-)

W każdym razie ja muszę zmieniać "s" n "i", a doszedłem do tego poprzez przeglądanie linków w starszych relacjach, kiedy to PB był w wersji "starej ale dobrej":>

Linki sa widoczne przy najechaniu na miniaturkę bez klikania. Niestety, ale "s" na początku powoduje u mnie przejście do albumu.

--

Post zmieniony (27-04-13 19:19)

Odpowiedz na tę wiadomość 
 
27-04-13 21:11  Odp: Test /pomoc - PHOTOBUCKET coś pokombinowali i leżę i kwiczę.
konradus 
satrapa ;>


 

StuG napisał:

> EDIT : sprawdziłem na Firefoksie i jest dokładnie tak samo:> Ciekawe:-)

W Chrome to samo.

pzdr,
k.

Odpowiedz na tę wiadomość 
 
28-04-13 11:39  Odp: Test /pomoc - PHOTOBUCKET coś pokombinowali i leżę i kwiczę.
Sven 

Na Forum:
Relacje w toku - 9
Relacje z galerią - 1
Galerie - 5


 - 3

Moja wersja działa chyba tylko w IE, w Mozilla niestety nie.
PS: coś mi się chyba pokiełbasiło, rzeczywiście musi być zamienione "s" na 'i", działa w IE i w Mozilla.


--

Post zmieniony (28-04-13 18:11)

Odpowiedz na tę wiadomość 
 Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
 Widok z podziałem na strony: strona 4 z 4Strony:  <=  <-  1  2  3  4 

 Działy  |  Chcesz sie zalogowac? Zarejestruj się 
 Logowanie
Wpisz Login:
Wpisz Hasło:
Pamiętaj:
   
 Zapomniałeś swoje hasło?
Wpisz swój adres e-mail lub login, a nowe hasło zostanie wysłane na adres e-mail zapisany w Twoim profilu.


© konradus 2001-2018