Warning: Division by zero in /home/konradus/domains/konradus.com/public_html/forum/read.php on line 218

Warning: Division by zero in /home/konradus/domains/konradus.com/public_html/forum/read.php on line 223
WWW.KONRADUS.COM - FORUM MODELARZY KARTONOWYCH - [R] PzKpfw 38 (t), DrafModel,1:25

FORUM MODELARZY KARTONOWYCH   
Regulamin i rejestracja regulamin forum  jak wstawiac grafike, linki itp do wiadomosci grafika i linki w postach

FORUM GŁÓWNE
Modele kartonowe, ich budowa, technika, problemy, recenzje, nowości oraz wszystkie tematy związane z Naszym Hobby :-)

Projekt Grupowy:  50 lat Małego Modelarza  
Na tapecie:  Akcja sprzątania forum. W czynie społecznym, bez nagród i medali :>  
Na tapecie:  Projekt 50 lat Małego Modelarza - apel o uzupełnienie brakujących zdjęć.  

Działy  |  Tematy/Start  |  Nowy temat  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Widok ze stronicowaniem  |  Zaloguj się   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
02-01-23 23:09  [R] PzKpfw 38 (t), DrafModel,1:25
TLB 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 8
Galerie - 8

- 3

Witajcie,
naszła mnie jakiś czas temu ochota na jakąś pancerkę, więc za sugestią @Muchy, stałem się posiadaczem tego wozu bojowego wraz z laserami

model zapowiada się być dobrze opracowany, jest opis budowy, sporo zdjęć budowy oraz, co rzadko się zdarza, części są drukowane z dwóch stron

sam szkielet składało się szybko i przyjemnie

a tak wygląda sklejony kadłub, od razu zaznaczam, że retusz nie jest skończony

PZDR

--
Feci quod potui faciant meliora potentes...

Odpowiedz na tę wiadomość 

03-01-23 12:12  Odp: [R] PzKpfw 38 (t), DrafModel,1:25
TLB 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 8
Galerie - 8

- 3

@Stug: wszystko pasowało idealnie. Model póki co jest świetnie spasowany.
@stary: planuje standard. Ale powstaje pytanie, co to jest standard? Czy trzymanie wiele tylko wycinanki czy lekkie odstępstwo jest copuszczalne. W każdym razie narzędzia, łopata, kilof chcę zrobić we własnym zakresie. Nie przewiduję dokładać nitów.

--

03-01-23 18:21  Odp: [R] PzKpfw 38 (t), DrafModel,1:25
TLB 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 8
Galerie - 8

- 3

No, widownia niezła :-D mało tego presja rośnie;-) więc chyba będą te nity. Jeżeli chodzi o gąski to plan jest taki, żeby je zrobić w standardzie i zwaloryzować, żeby nie odbiegały od całego modelu za bardzo. Gąsienice są dobrze zaprojektowane i szkoda by było ich nie wykorzystać.

--

08-05-23 00:40  Odp: [R] PzKpfw 38 (t), DrafModel,1:25
TLB 

Na Forum:
Relacje w toku - 4
Relacje z galerią - 8
Galerie - 8

- 3

Witajcie,
Zacząłem notować, ale chyba na mi nie leżą te nity. W sensie nie podobają mi się i je zerwę.

I zacząłem koła napędowe robić, a roboty przy nich będzie sporo.

--

Post zmieniony (08-05-23 03:52)

Tematy/Start  |  Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Fatal error: Cannot redeclare addgetpostvars() (previously declared in /home/konradus/domains/konradus.com/public_html/forum/common.php:55) in /home/konradus/domains/konradus.com/public_html/forum/common.php on line 63