Kylo Ren
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 7 Galerie - 4
- 6
|
Witajcie. Mogę powiedzieć, że budowa modelu dobiegła końca. Na początku chciałem zrezygnować z wykonania zbiorników paliwa na końcówkach skrzydeł i pod skrzydłowych, ale motywacje dodała mi moja żona która mi powiedziała spróbuj zrobić ostatnie elementy inaczej się nie nauczysz oraz ReVan który powiedział, że zbiorniki paliwa dodadzą modelu agresywny wygląd i muszę powiedzieć mieli rację. Model bardzo ładnie wygląda i cieszę się, że ukończyłem budowę bez wątpienia F-104 to bardzo ładny samolot i również chciałbym skleić jeszcze raz jeśli Paweł Mistweicz wyda wznowienie. Jeśli chodzi o zbiorniki paliwa to muszę powiedzieć, że podczas ich wykonywania zrezygnowałem z wręg które są w środku wystarczy je tylko dobrze uformować i będzie fajny efekt. Kolega Mariusz Borek dał mi uwagę, abym uważał przy zbiornikach paliwa na końcówkach by nie popełnić błędu przy montażu bo można je przykleić odwrotnie i kilku modelarzy popełniło błąd. Zapraszam do oglądania.
Galeria końcowa:

Jaki następny model będzie tego jeszcze nie wiem. Zobaczymy muszę ochłonąć zebrać energię i działać z kolejnym tematem.
Pozdrawiam.
--
W fabryce: Fokker E V KK , Sopwith PUP KK, Lublin R XIII D KK,
Wz.34, Typ 5 Chi-ri
Fabrykę opuśiły:
Fokker E. V. , Mitsubishi A6M2 Zero , F-4F Wildcat , Chi-he , Sopwith F1 Camel MM , Nieuport 11c.1 "BeBe" , 4TP , F-104G Starfighter , Lokomotywa Spalinowa EMD F40PHM-2 , Spowith F1 Camel KK,
|