IJN Łukasz
Na Forum: Relacje w toku - 5 Relacje z galerią - 1 Galerie - 17
W Rupieciarni: Do poprawienia - 1
|
Zapraszam do obejrzenia galerii początkowo, jak niektórzy pewnie pamiętają żartu pryma aprylisowego. Zbudowanie go było sporym wyzwaniem ponieważ nie łatwo jest manewrować takim kolosem podczas sklejania. Model nie posiada błędów w opracowaniu, które uniemożliwiłyby jak widać sklejenie w standardzie. Zapas koloru jest wystarczający jeśli ktoś dysponuje kratownicami ciętymi laserem zatem model jest w stanie wybaczyć nawet wpadkę nie wymuszoną opracowaniem modelu.
Wg moich szacunków do budowy zużyłem około 22m drutu 0.2mm i jeśli jak sądzę nie pomyliłem się w liczeniu odcinków drutu jaki kolejno szykowałem to jest to bardzo prawdopodobna długość ; )
Ogólnie jestem z tej jednostki bardzo dumny. Nie wierzyłem, że uda mi się ten lotniskowiec skończyć.
Zdjęcia jak wspomniałem w relacji robione zwykłym ziemniakiem także przepraszam z góry wszystkich tych, którzy liczyli na lepsze zdjęcia.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
I na koniec chciałem podziękować Radkowi vel Spychacz za to, że swoją relacją poprowadził mnie jak dziecko za rękę w mojej budowie. Dzięki za to i za motywacje do zrobienia wreszcie galerii.
Pozdrawiam wszystkich kibiców i Wam również należą się podziękowania i doping do pracy. Za niedługo galeria Tamy
--
Post zmieniony (24-05-18 07:19)
|